Ga naar hoofdinhoud
06 10 74 74 25 info@quality-grass.nl
Stuijt-Infra aanleg van een steiger

Huur Quality Grass in voor uw volledige tuinaanleg of ander grondwerkklus

Voor Quality Grass is naast het aanleggen kunstgras, grondwerk dé specialiteit. Iedere klus in de tuin, in de infra, of in de bouw begint met het grondwerk. Onder grondwerk verstaan we eigenlijk alle denkbare werkzaamheden waarbij de schep wordt gebruikt. Het werkterrein leeghalen, de graafwerkzaamheden(bouwkuip) en kabel- en leiding werkzaamheden moeten gedaan zijn voor u verder kunt met opbouwen.

Vakkundig
Als een bouwwerk klaar is verdwijnt ons werk onder de grond. Daarom is het des te belangrijker dat u erop kunt rekenen dat wij het grondwerk vakkundig voor u uitvoeren. Wij gaan nauwkeurig te werk bij het opzoeken van bestaande kabels en leidingen. Met behulp van onze machines, die zijn uitgerust met laserapparatuur, weten wij bouwputten en funderingen nauwkeurig uit te graven. Eventueel kunnen wij de uitkomende grond voor u afvoeren. Nadat de bouw is afgerond kunnen wij al het grond- en straatwerk rondom de bouw voor u verzorgen.

Graafmachine
Tegenwoordig proberen we zoveel mogelijk arbeid machinaal uit te voeren, om het lichaam te sparen. Wij zijn in het bezit van een hydraulische graafmachine (1.2 ton) die door vrijwel elke poort in de tuin te krijgen is. Zelfs een ritje door een woonhuis is al menig keren voorgekomen.

Wat zijn de mogelijkheden:

 • Leeghalen en kaal maken van uw tuin
 • Rooien van bomen en struiken
 • Uitgraven fundering voor aanbouw of tuinmuur
 • Egaliseren grond/tuin
 • Uitgraven vijver
 • Grondverbetering
 • Ingraven riolering
 • Ingraven drainage
 • Ingraven kabels en leidingen
 • Slopen van gebouwen (ook van binnen)
 • Stellen keerwanden
 • Aanbrengen betonplaten

Voor meer info kun je contact met ons opnemen.

Back To Top