skip to Main Content
06 10 74 74 25 info@quality-grass.nl
Kunstgras Valdemping

Plaat Shockpad 25mm

Val-dempingsplaten (Shockpad) wordt onder kunstgras gebruikt bij bijvoorbeeld speeltoestellen. De eisen bij o.a. speeltoestellen en de bijbehorende ondergrond zijn erg hoog. Val-dempingsplaten voldoen aan de voorschriften vastgesteld in de Europese Norm 1176/1177.

Gecertificeerd voor de Europese Norm EN-1177 door ISA Sport.

Shockpad 25 vermindert de kans op blessures van spelende jeugd en helpt zo de opdrachtgever zijn verantwoordelijkheid op dit terrein te nemen. Toepassing van shockpad 25 is een keuze voor bewegingsvrijheid, makkelijk lopen en rennen op een stabiele ondergrond – en bescherming door de schok absorberende werking

Bij het gebruik van shockpad 25 is de kritische valhoogte 1,30m. Dat wil zeggen dat wanneer een kind van een toestel van 1,30 meter af zou vallen, hier nauwelijks last van zou moeten hebben. Bij het gebruik van 2 lagen shockpad 25, wordt de kritische val hoogte zelfs 2,20 meter.

Nu voor € 35,95 per 2 m2

Kenmerken

  • Verkrijgbaar in platen van 2 meter x 1 meter
Kunstgras Valdemping

Plaat Shockpad 10mm

Voor gebruik onder uw kunstgras. Drainagemat / Valdemping zorgt voor valdemping en goede drainage. Gebruik dit product bijvoorbeeld op uw balkon, zodat regenwater altijd snel weg kan of onder het kunstgras van uw sportveldje of klimtoestel voor valdemping.

Nu voor € 17,95 per 2 m2

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per m2
Kunstgras Drukverdeeldoek

Drukverdeeldoek

Ons unieke drukverdeeldoek wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hierdoor zullen minder snel  kuilen/ utten in het gras ontstaan door bijvoorbeeld tuinstoelpoten of bij intensief speel/sport gebruik. Drukverdeeldoek voorkomt onkruid, mollen van onderaf en is waterdoorlatend.

Wist u dat:
U door het gebruik van een drukverdeeldoek u veel langer plezier heeft van een mooi strak grasveld? Drukverdeeldoek houdt onkruidgroei tegen en voorkomt dat u op den duur hobbels en gaten in uw zandbed krijgt. Stuijt Kunstgras beveelt u aan om dit drukverdeeldoek mee te bestellen met uw kunstgras, zodat u vele jaren plezier heeft van een net en strak kunstgrasgazon.

Nu voor € 4,95 per m2

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per m2
Kunstgras Kunstgraspen

Kunstgrasharingen

Het kunstgras kunt u eenvoudig vastleggen met onze kunstgrasharingen. Advies: Aan de zijkanten iedere 100 cm één haring. Deze speciale kunstgrasharingen zijn eenvoudig door het kunstgras en het onderdoek te slaan met behulp van een hamer. U plaatst aan de zijkant iedere 100 cm 1 haring. Nadat u de haring heeft vastgeslagen, borstelt u de grasvezels onder het uiteinde van de haring vandaan. Op deze manier ziet u de haring later niet weer terug en ligt uw kunstgras toch stevig vast!

Nu voor € 1,25 per stuk

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per stuk
Kunstgras U-Pen

Kunstgras U-pennen

Eenvoudig uw kunstgras beschermen tegen opwaaien of verschuiven met deze speciale Kunstgras U-pennen. Ons kunstgras kunt u vastleggen met onze speciale U-pennen. Deze u-vormige haken zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn eenvoudig aan te brengen in het kunstgras. U steekt de pennen door het kunstgras in de grond. Advies: Aan de zijkanten iedere 100 cm 1 haak.

Nu voor € 1,50 per stuk

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per stuk
Kunstgras Lijmband

Zelfklevend lijmband 5 meter

Mocht het te leggen kunstgras langer en breder zijn dan de rolbreedte, dan krijgt u naden welke gelijmd moeten worden. Voor naden tot 5 meter, kunt u onze zelfklevende lijmband 5m gebruiken.

Nu voor € 39,95  per rol

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per rol
Kunstgras Lijmband

Zelfklevend lijmband 10 meter

Mocht het te leggen kunstgras langer en breder zijn dan de rolbreedte, dan krijgt u naden welke gelijmd moeten worden. Voor naden tot 10 meter, kunt u onze zelfklevende lijmband 10m gebruiken.

Nu voor € 54,95  per rol

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per rol
Kunstgras Lijmband in emmer

Lijm 7 kg

7 kg lijm om naden in het kunstgras mee te verlijmen. 1,5 kg lijm is goed voor 20 meter naad. De lijm wordt geleverd inclusief 20 meter lijmband.
2 Componenten kunstgras lijm. Voor gebruik eerst goed mixen.
Houd er rekening mee dat u eerst alle naden volledig klaar legt. De lijm is na het vermengen ongeveer 30 minuten te gebruiken, daarna is deze uitgehard.

Nu voor € 59,95  per blik

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per blik
Kunstgras Lijmband in emmer

Lijm 15 kg

15 kg lijm om naden in het kunstgras mee te verlijmen. 15 kg lijm is goed voor 45 meter naad. De lijm wordt geleverd inclusief 45 meter lijmband.
2 Componenten kunstgras lijm. Voor gebruik eerst goed mixen.
Houd er rekening mee dat u eerst alle naden volledig klaar legt. De lijm is na het vermengen ongeveer 30 minuten te gebruiken, daarna is deze uitgehard.

Nu voor € 79,95  per blik

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per blik
Kunstgras Zand

Instrooizand

Instrooizand wordt gebruikt ter ondersteuning van vezel van het kunstgras. Bij ieder product staat een geadviseerde hoeveelheid zand. Het zand zakt weg tot op de backing en ziet u dus niet weer terug. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van uw kunstgras.

LET OP!
Alleen instrooizand gebruiken, voor in uw kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

Nu voor € 12,95  per zak van 25 kg

Kenmerken

  • Verkrijgbaar per zak van 25 kg
Back To Top